Nagykereskedelem és Tranzit

Mit nyújt Önnek az N-System voice Tranzit?

A világ legnagyobb távközlési szolgáltatóinak partnereként kiemelkedő infrastruktúrális  és szakértői háttérrel rendelkezik, aminek köszönhetően egyedülálló szolgáltatási színvonlat képes nyújtani a hazai vállalatok számára is. A nemzetközi nagykereskedelmi összeköttetések mellett számos magyarországi jelentős szolgáltatónak biztosít nagykereskedelmi hátteret és saját fejlesztésű rendszerével technológiai beszállítóként is segíti munkájukat.

Mi egy független kereskedelmi központ vagyunk- Magyarország vezetõ online piactere a VoIP alapú telefonhívások kereskedelmében. Alapvetõen a távolsági hívások végzõdtetésének nagykereskedelmi piacán vagyunk jelen „business to business” kapcsolatokkal TDM és VoIP szolgáltatók, valamint viszonteladók irányában.

Hosszútávú stratégiánk, hogy vezetõ VoIP forgalom kicserélõ szervezetek közé emelkedve részt vállaljunk a globális VoIP piac alakításában a technológiai és partnerkapcsolatok által.

Kérjük, nyugodtan forduljanak hozzánk kérdéseikkel, megjegyzéseikkel vagy javaslataikkal. Garantáljuk, hogy azonnal válaszolunk email-ban feltett kérdéseikre, reagálván minden érdeklõdésre. Munkanapokon történõ megkeresések 48 órán belül megválaszolásra kerülnek valamelyik ügyfélkapcsolati képviselõnk által. A hétvégi levelekre pedig a következõ munkanapon tudunk válaszolni.

Tranzitszolgáltatáson belül az alábbi szolgáltatásokat tudjuk még elvégezni

  • KRA lekérdezés, hordozottság vizsgálat
  • Transcodolás
  • Egyedi routingok
  • IP-IP, PubNET-IP, IP-SS7 kapcsolódás

Kérjen ajánlatot! sales@n-system.hu

 

Végződtetés

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a HF/25016-187/2012 sz. határozata kötelezte a N–System Kft.-t, mint a 85 sz. érintett piacon jelentős piaci erejű szolgáltatót, hogy honlapján hozza nyilvánosságra a határozat rendelkező rész A/3 pontjában foglalt információkat, amely a N-System és az N-System SW mögötti partnerek végződtetési díját tartalmazza.

N-System végződtetési díjak >>