Eszközértékesítés – Yealink, Grandstream, Alcatel

IP eszközértékesítés a legmagasabb színvonalú készülékek palettájából

Cégünk a Yealink, Grandstream, SVI és Alcatel VOIP gyártók eszközeinek disztribúcióját vállalta.

A cégek kiválasztását  nagyon sok teszt, műszaki egyeztetés előzte meg. Kollégáink kiutaztak Taiwanra, és Hong Kongba, hogy a gyártási, fejlesztési, és támogatási háttérről meggyőződjenek.

Yealink

yealink

A Yealink egy több mint egy évtizedes múltra visszatekintő professzionális IP telefongyártó, mely a globális távközlési piac minden pontján jelen van. Terjedelmes termékskálájukon a mikrovállalkozásoktól kezdve a nagyvállalatokig mindenki megtalálja a hozzá illő kommunikációs eszközt. A Yealink termékekre jellemző a multifunkcionalitás és a könnyű kezelhetőség amellett, hogy ár-érték arányuk is rendkívül kedvező. Átfogó együttműködő képességük alkalmassá teszi használatukat minden fontosabb piacvezető gyártó eszközével, többek között a 3CX, Asterisk, BroadSoft, Elastix, GENBAND, Genesys, Metaswitch, Microsoft termékeivel.

Széles termékpalettája kiterjed a hagyományos asztali IP telefonokra, vezeték nélküli hordozható telefonokra, konferenciatelefonokra, videó hívásra képes eszközökre illetve számos más kiegészítőre.

Cégünk a Yealink hivatalos magyarországi disztribútora.

Yealink termékink listáját ide kattintva találja

grandstream ip pbx

Grandstream

A Granstream 2002 óta Amerika vezető IP telefongyártója. Kis- közép- és nagyvállalatok igényeit egyaránt kiszolgálja a telekommunikáció és a biztonsági rendszerek terén. Nagyteljesítményű IP PBX szerverei és gateway-ei stabil és korszerű VOiP telefónia kialakítását teszik lehetővé. A Granstream nyílt SIP szabványú termékei rugalmasságot és széleskörű együttműködő képességet biztosítanak a felhasználók számára a piacon jelenlévő IP-PBX, softswitch és IMS technológiákkal. Végberendezései közt a belépő szintű készülékektől az Androidos csúcskészülékekig minden megtalálható.

Grandstream termékink listáját ide kattintva találja

alcatel ip telefon

Alcatel

A 2006-ban létrejött Alcatel Lucent a világ élvonalában van innováció és kutatás-fejlesztés téren. Az Alcatel a hatékony munkavégzés elősegítését tűzte ki célul termékei kialakítása során. Prémium készülékeiben az elegáns, letisztult dizájn és az ergonomikus, funkciókban gazdag felhasználhatóság találkozik. Vezeték nélküli mikrofonokkal ellátott konferenciakészülékei forradalmasítják a virtuális üzleti beszélgetéseket, tárgyalásokat.

Alcatel termékink listáját ide kattintva találja

svi ip telefon

SVI

Az SVI VOIP termékek  a legjobb ár/érték arányú Small Bussines készülékek. Alkalmasak komoly üzleti analóg távközlési rendszerek kiváltására, és új rendszerek kiépítésére. Kiválóan alkalmas közintézményi rendszer integrációkra is.

SVI termékink listáját ide kattintva találja