Cégünkről

Újgenerációs innovatív telefonszolgáltatást biztosítunk, a már meglévő jól bevezetett telefonszámán!

Az N-System Távközlési Kft. egy 100%-ig hazai tulajdonban lévő komoly és elkötelezett cég a magyar távközlési piacon. Összetett és kapcsolódó divíziói, szakmai és tanácsadói háttere biztosítja azt, hogy olyan ügyfélorientált VoIP szolgáltató legyen, mely arra törekszik, hogy Ön számára mindig hasznos és jól használható megoldásokat kínáljon.Cégünk eltérően más szolgáltatóktól, egyedülállóan az ország minden régiójában és távközlési területén biztosítja a komplett távközlési szolgáltatások elérhetőségét és biztonságos használatát.
Cégünk szolgáltatásai között mind a kis- és középvállalatok, mind pedig a távközlési, internet és kábeltévé szolgáltatók megtalálják az igényeiknek és elképzeléseiknek megfelelő szolgáltatásokat.E-fax szolgáltatásunkkal egyszerűen lehet E-mailben fax üzeneteket fogadni.Tanácsadóként speciális technikai és költség optimalizációs megoldásokkal szolgálunk.A lakossági és üzleti előfizetőink számára egyaránt előnyös szolgáltatásaink nem kívánnak semmilyen elkötelezettséget, nincs hűségidő.
Az Ön kényelmét kiszolgáló lehető legjobb szolgáltatások mellé garantáltan minőségi eszközök társulnak, melyekkel szintén elégedettségének fokozása érdekében forgalmazunk. Cégfilozófiánk alapelemeként kiemelt figyelmet szentelünk a minőségi és igényre szabott informatikai szolgáltatások nyújtására, hogy partnereink még eredményesebbek, sikeresebbek és ezáltal elégedettebbek legyenek.
Ennek megfelelően rendszereink kialakításakor elsődleges szempontként az ügyfelek sajátosságait, szervezetének és környezetének specialitásait, méretét és termékeit vesszük figyelembe.Az N-System a testre szabott rendszer kiépítése előtt felmérést végez, s ennek függvényében kínálja, majd kérés szerint beüzemeli az új rendszert.Elkötelezettek vagyunk abban, hogy ügyfeleink maximális elégedettséget érezzenek, mikor társaságunk valamely szolgáltatását igénybe veszik, így arra törekszünk, hogy Ön mindig érezze, nem veszített semmit, amikor bennünket választott. Kivitelezési munkálatok elvégzésekor éppen úgy, mint a többi munkafolyamat végrehajtása közben törekszünk a tökéletes megoldásokra, ezért kollégáink kivétel nélkül nagy tapasztalattal rendelkező, képzett szakemberek.