Üzleti IP telefon előfizetés

Céges telefon, ahogy még sosem tapasztalta

Elege van belőle hogy kiszolgáltatott a két nagy távközlési cég egyoldalú “ajánlatainak”?

Szeretne olcsó, jó minőségű vezetékes telefonszolgáltatást?

Meg szeretné tartani régi számait, de a jelenlegi előfizetés felét kívánja rá havonta költeni?

Válassza az N-System Bussines IP telefonszolgáltatást!

Számtalan csomagunk között kis- és középvállalkozások, nagyvállalatok és közintézmények is egyaránt megtalálják a nekik megfelelő konstrukciót. 10, 20, sőt, akár 60 hangcsatornát és 20-200 egyedi hívószámot magába foglaló N-Trunk csomagjainkkal vállalkozása többé nem ütközhet akadályba a telekommunikáció terén.

Üzleti telefon előfizetés

N-Center IP Call Center

Hatékony ügyfélelérés VoIP segítségével

A Call Center segítségével Cége nagyszámú telefonhívást képes hatékonyan kezelni, így hozzájárulhatnak az ügyfelek elégedettségéhez, csökkenthetik a vállalat költségeit, és/vagy új bevételi forrást jelenthetnek. Ne szabjanak gátat saját fejlődésüknek! Csak dönteniük kell, és mi hihetetlenül rövid idő alatt rendelkezésükre bocsátjuk. Ennél rugalmasabb megoldást nehezen lehet elképzelni!

IP Call Center

N-Fax elektronikus faxküldés

Sok esetben találkoztunk faxküldési problémával…

…és a faxolással járó megoldatlan problémákkal (elakad, vagy kifogy a papír, esetleg foglalt a hívott szám, stb), de ennek az időszaknak vége.
A T38-as protokoll, melyhez T38-at támogató gatewayre és egy T38-at támogató fax készülékre, vagy szoftverre van szükség és máris küldheti fax üzeneteit akár fax-to-mail (egy adott fax számhoz rendelt e-mail címre érkeznek a beérkező fax üzenetek) formában is, így Ön tartózkodhat irodán kívül is, a fax üzenetek akkor sem kerülik el.

Bárhol van, a fax PDF-ben megérkezik e-amil fiókjába, így akár a kocsiban mobiltelefonjáról is tudja olvasni, vagy kollégáinak tovább küldeni.

e-fax

 

Számhordozás

Tartsa meg jól bevált régi hívószámait!

Egy telefonszám gyakran válik egy cég névjegyének, védjegyének részévé, és akár gazdasági előnnyel is szolgálhat. Ha Ön se szívesen cserélné le jól ismert hívószámait, nálunk élhet a számhordozás lehetőségével! Igényelje bármely szolgáltatásunkat, mi nem kötelezzük a számváltoztatásra.

számhordozás

Távközlési hálózat tervezése

IP telefonhálózat az Ön cégének is

Cégünk vállalja specifikus hálózatépítési részfolyamatok ellátását is. Sok éves tapasztalattal rendelkező szakembereink nagy figyelmet fordítanak vállalatának egyedi tulajdonságaira a távközlési hálózat megtervezésekor, hogy Ön egy gondosan kialakított, egyéni igényeket kiszolgáló, személyre szabott telekommunikációs rendszer tulajdonosa legyen.

IP telefonhálózat

Karbantartás

Bízza ránk VoIP telefonközpontja karbantartását!

Cégünk tevékenysége nem ér véget a rendszer beüzemelésével, hiszen a kiépített VOIP telefónia teljes körű karbantartását vállaljuk, hogy ön mindig zavartalanul élvezhesse annak előnyeit. Magasan képzett szakembereink számára még egy vegyes rendszerelemekből álló struktúra üzemben tartása sem jelent akadályt – ha minket választ, telekommunikációs rendszere mindig naprakészen fogja kiszolgálni vállalata igényeit. Ha Ön saját mérnökei és informatikusai által gondoskodik az üzemeltetésről és a kisebb karbantartási, javítási feladatokról, ám a nagyobb szakmai tapasztalatot igénylő beavatkozásokat másra bízná, rendszertámogatási szolgáltatásunk keretében Mi segítséget nyújtunk Önnek szervizcsomagok telepítéséhez, hálózati bővítéshez, kritikus hibák orvoslásához, és minden egyéb bonyolultabb karbantartási tevékenységhez. Kérje szakértői tanácsadásunkat, és útmutatást nyújtunk a rendszer még tökéletesebb működéséhez.

IP PBX rendszer karbantartás

Rendszerbérlés

Visszatartja a beruházástól az arányaiban magas kezdeti díjköltség?

Fél, hogy gyorsan növekvő vállalkozása hamar kinövi telefonrendszerét? Szereti költségeit pontosan előre megtervezni? Válassza rendszerbérleti szolgáltatásunkat, és a telefonrendszerhez szükséges teljes felszerelést rendelkezésére bocsátjuk egy fix havi díj és egy kismértékű egyszeri költség ellenében. A szolgáltatás a beszereléstől kezdve a rendszerüzemeltetésen át a karbantartásig mindent (plusz költség nélkül) tartalmaz, ráadásul bővítés esetén is csak a havidíj méretarányos emelkedésével kell számolnia.

eszközbérlés

Felügyelet

Fél a váltástól?

Ha Önnek nincs még kellően nagy tapasztalata a VoIP-os távközlési rendszerekkel kapcsolatban, akkor sem kell tartani a váltástól – munkatársaink folyamatos felügyelet mellett biztosítják a rendszer problémamentes működését, és igény szerint nyújtanak szakértői tanácsadást Önnek.

IP PBX rendszer felügyelete

Viszontszolgáltatói megoldások

Internet szolgáltató?

Telefont szeretne szolgáltatni ügyfeleinek, de nem akar több millió forintos beruházást? Nincsen meg a telefon rendszer üzemeltetéséhez szükséges szakmai ismeret, és gyakorlat? Kérje egyedi ajánlatunkat!

IP telefon viszontszolgáltatás

N-Centrex

Új komfortfokozat a telefonrendszerek terén

Cégünk egyaránt kínálj a telefonközpont helyi vagy központi hosztolásának lehetőségét. Helyi szerverhosztolás esetében Ön bármikor hozzáfér a rendszer hardveres eszközeihez, így gyorsan, helyben végezheti el a rendszerbeállításokat és karbantartást. A virtuális PBX, vagy centrex megoldás esetében Ön kényelmesen, helyi hardvereszközök beüzemelése nélkül élvezheti a VoIP biztosította előnyöket, míg a szerverrel kapcsolatos feladatokat mi átvállaljuk.

Központi PBX

Helyi IP PBX

Felejtse el a hagyományos telefonközpontot!

Cégünk egyaránt kínálj az IP telefonközpont helyi vagy központi hosztolásának lehetőségét. Helyi szerverhosztolás esetében Ön bármikor hozzáfér a rendszer hardveres eszközeihez, így gyorsan, helyben végezhetik el a rendszerbeállításokat és karbantartást saját mérnökei és informatikusai, akik számára igény szerint rendszertámogatási szolgáltatásokat, illetve szakértői tanácsadást nyújtunk.

Helyi IP PBX telefonközpont

Nagykereskedelem és Tranzit

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a HF/25016-187/2012 sz. határozata kötelezte a N–System Kft.-t, mint a 85 sz. érintett piacon jelentős piaci erejű szolgáltatót, hogy honlapján hozza nyilvánosságra a határozat rendelkező rész A/3 pontjában foglalt információkat, amely a N-System és az N-System SW mögötti partnerek végződtetési díját tartalmazza.

N-System végződtetési díjak >>